Kunde service

Vi i Linorie elsker at vores kunder føler sig trygge hos os. Af denne grund har vi samlet de mest almindelige spørgsmål og tvivl for at give dig svarene. Klik på det spørgsmål, der interesserer dig, så får du øjeblikkeligt svaret. Hvis dit spørgsmål ikke er på vores liste, så rol ikke, du kan kontakte kundeservice.

Du kan vælge den betalingsmetode, der er mest effektiv og sikker til din ordre. Hos Linorie er der forskellige betalingsmetoder, der er ideelle til hurtig og sikker behandling af din betaling. De tilgængelige betalingsmetoder: PayPal, Visa, Sofort, Amex og Mastercard

Hvis du ikke er tilfreds med det produkt, du har købt eller begået en fejl, når du vælger en størrelse, kan du returnere eller udveksle din ordre inden for 14 dage efter modtagelse af produktet. Du vil derefter modtage den ændring, du anmodede om, eller tilbagebetaling af det tidligere betalte beløb.
Returnering eller bytte skal være i den originale emballage eller i en anden passende emballage. Når du returnerer varen, kan du også sende leveringsmeddelelsen og en uddelingsmeddelelse med ordrenavnet og om du vil have en bytte eller refusion af dine penge.
Du kan returnere produktet til følgende adresse:

Linorie
Kunde service
Dorpsstraat 1029-BB
1566JD Assendelft
Holland

Kunden bærer omkostningerne ved returnering, medmindre det kan bevises, at fejlen er begået af Linorie. I dette tilfælde refunderer vi forsendelsesomkostningerne. Når du returnerer produktet, er det mest anbefalede at spore pakken for at undgå tab, da returen er på din egen risiko hos det rederi, du har valgt. Vi vil forklare, at vi ikke er ansvarlige for skade eller tab af de returnerede genstande. Hvis dit afkast ikke er tilstrækkeligt frankeret, bliver vi nødt til at beregne omkostningerne ved returnering af det returbeløb, du vil modtage.

Din returnering skal være fuldstændig, uudslettet og uskadet, og varemærkaterne skal stadig vedhæftes. Vi kan ikke hente genstande, der lugter af røg eller mad. Fra et hygiejnisk synspunkt beder vi dig om at bære dine egne bukser, når du passer til et par truser.